1 0
Tarta cu migdale si piersici

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Blat
150 g Faina
50 g Zahar pudra
15 g Pudra de migdale
7 g Amidon
2 g Sare
70 g Unt
1 bucata Oua
Crema de migdale
100 g Unt moale
100 g Zahar
100 g Migdale pudra
2 bucati Oua
30 g Faina
10 g Extract de migdale
Finisaj
500 g Piersici proaspete/ din compot
20 g Migdale fulgi copti
100 g Peltea caise
300 g Chantilly

Tarta cu migdale si piersici

O tarta plina de gust si culoare, ce merge perfect cu frisca batuta.

  • Serves 10
  • Medium

Ingredients

  • Blat

  • Crema de migdale

  • Finisaj

Directions

Share

Blat crocant cu unt, crema bogata de migdale si piersici carnoase servite cu frisca aerata cu vanilie de Madagascar… o minune a tartelor.

Steps

1
Done

Blat

In mixer frecati untul cu zaharul. Adaugati faina, pudra de migdale, amidonul, sarea si la sfarsit oul. Puneti in forma de 20-22 cm diametru si lasati la frigider timp de 30 – 50 minute.

2
Done

Crema de migdale

Intr-un bol mixati untul moale cu zaharul. Adaugati pe rand migdalele pudra, ouale, faina si esenta de migdale.

3
Done

Finisajul

Scoateti blatul de tarta din frigider, puneti crema de migdale la baza si asezati piersicile taiate. Coaceti la 180 grade C timp de 25-30 de minute. Dupa ce s-a racit aplicati pelteaua fierbinte cu o pensula pe toata suprafata tartei si migdalele fulgi pe margine. Serviti cu crema Chantilly cu vanilie ( bateti 300 de grame de frisca in care adaugati un baton de vanilie si 15 g de zahar pudra).

Din aceasta reteta puteti face si 10 tarte individuale.

Ana Consulea

Ana Consulea

previous
Choco – Choc
next
Pavlova cu fructe de padure
previous
Choco – Choc
next
Pavlova cu fructe de padure

Add Your Comment