Ingredients
-
Blat
-
150 g Faina
-
50 g Zahar pudra
-
15 g Pudra de migdale
-
7 g Amidon
-
2 g Sare
-
70 g Unt
-
1 bucata Oua
-
Crema de migdale
-
100 g Unt moale
-
100 g Zahar
-
100 g Migdale pudra
-
2 bucati Oua
-
30 g Faina
-
10 g Extract de migdale
-
Finisaj
-
500 g Piersici proaspete/ din compot
-
20 g Migdale fulgi copti
-
100 g Peltea caise
-
300 g Chantilly
Directions
Blat crocant cu unt, crema bogata de migdale si piersici carnoase servite cu frisca aerata cu vanilie de Madagascar… o minune a tartelor.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
Crema de migdale Intr-un bol mixati untul moale cu zaharul. Adaugati pe rand migdalele pudra, ouale, faina si esenta de migdale. |
3
Done
|
Finisajul Scoateti blatul de tarta din frigider, puneti crema de migdale la baza si asezati piersicile taiate. Coaceti la 180 grade C timp de 25-30 de minute. Dupa ce s-a racit aplicati pelteaua fierbinte cu o pensula pe toata suprafata tartei si migdalele fulgi pe margine. Serviti cu crema Chantilly cu vanilie ( bateti 300 de grame de frisca in care adaugati un baton de vanilie si 15 g de zahar pudra). Din aceasta reteta puteti face si 10 tarte individuale. |