2 0
Turta dulce

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

300 g Miere
300 g Zahar
120 g Nuca macinata fin
12 g Scortisoara
5 g Nucsoara
5 g Ghimbir pudra
2 g Cuisoare
2 g Piper
1 buc Coaja de portocala
300 g Faina
60 g Rom
3 buc Oua
300 g Faina
5 g Bicarbonat

Nutritional information

Turta dulce

Dulciuri de poveste, cu forme incantatoare

Numai bune de atarnat in pomul de Craciun

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Nu exista un moment mai bun pentru a face turta dulce decat perioada sarbatorilor de iarna. Bunatatile desprinse din povestile cu Hansel si Gretel vor putea avea orice forme dorim, in functie de fantezia fiecaruia. Si sigur ii vor incanta pe copii.

Steps

1
Done

Mierea, zaharul si nuca macinata se pun pe foc. Cand se topeste zaharul, luam de pe foc si adaugam faina, amestecand continuu. Cand aceasta s-a incorporat, adaugam condimentele, toate macinate fin. Infoliem amestecul in plastic alimentar uns cu ulei si lasam la temperatura camerei aproximativ 4 ore.

2
Done

Odata racit , punem acest prim amestec (nu va speriati ! va fi destul de tare!), in bolul de la mixer impreuna cu romul si ouale si amestecam cu carligul. Daca nu aveti mixer, puneti coca deasupra cuptorului incis sau cateva secunde la cuptorul cu microunde pentru a o inmuia putin, dupa care amestecati totul cu mana. Adaugam restul de faina si bicarbonatul.

3
Done

Lasam la frigider, in folie de plastic la contact cel putin doua ore, sau, ideal, pana a doua zi. Apoi coacem diferite forme la 150 grade Celsius timp de 12 minute.

Ana Consulea

Ana Consulea

previous
Macarons
next
Parfait de cacao
previous
Macarons
next
Parfait de cacao

3 Comments Hide Comments

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here