Ingredients
-
220 g unt
-
30 g unt de cocos
-
50 g galbenus (de la doua oua)
-
140 g zahar pudra
-
2 g sare
-
15 g lapte
-
20 g lapte de cocos
-
20 g fulgi de cocos maruntiti
-
coaja de la 2 lime
-
380 g faina
-
10 g praf de copt
Directions
Iarna are si avantajele ei: este perioada biscuitilor si fursecurilor de toate felurile, savurati alaturi de o cana de ceai sau ciocolata calda. Ca sa mai indulcim putin frigul de afara, am adaugat cocos exotic in biscuiti. Si profitam de sarbatoarea Valentine’s pentru a va dezvalui o reteta foarte simpla, dar care poate impresiona atat de mult. Formele inimioara sunt obligatorii 🙂 Spor la copt!
Steps
1
Done
|
Untul, untul de cocos, galbenusurile, zaharul pudra, sarea, laptele si laptele de cocos se bat la mixer pana se omogenizeaza. |
2
Done
|
Se adaugă faina, cocosul macinat, coaja de lime, praful de copt si se pun la frigider 30 de minute. Se scot, se intind si se decupeaza forma dorită. |
3
Done
|
Se pun la cuptor la 180 grade, timp de 12 minute. |
2 Comments Hide Comments
Buna dimineata,
Sunt g sau ml la cantitatile pentru lapte si lapte de cocos, te rog?
Multumesc,
Nicoleta
Buna! in grame.