0 0
Bezele cu vanilie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Albus de ou 200 g (de la aprox. 6 oua)
Zahar pudra 400 g
Vanilie baton 1 bucata
Sare 1 praf
Colorant roz pudra sau gel

Bezele cu vanilie

Un desert prin care iti arati dragostea

Sa prepari bezele perfecte este simplu. Te invat.

  • Serves 30
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Bezele, bezele, cine nu le iubeste pe ele? Pe cat de mult ne plac bezelele, pe atat de teama ne este sa le preparam singuri, nu-i asa? Vreau sa va dovedesc, insa, ca nu aveti de ce sa fiti ingrijorati. Ba mai mult, in cele ce urmeaza va invat cum sa faceti bezele like a pro 😉

O sa imi incep pledoaria pentru bezele cu definitia unei bezele perfecte: crocanta la exterior si moale, dar coapta la interior. Musai aromata bine, exact asa cum le facem noi la Zexe Braserie. Cu cocos, vanilie, migdale, lamaie sau portocale, toate sortimentele noastre de bezele sunt adorate de oaspeti. 

Bezelele sunt deserturi perfecte pentru a fi daruite jumatatii voastre, asa ca, odata ce v-am aratat cum sa le faceti, nu mai am nimic altceva de zis decat spor la treaba!

P. S. Nu uitati sa puneti si putina dragoste in bezelele voastre 🙂

 

 

 

Steps

1
Done

Spumati albusul la viteza medie, timp de 2 minute.

2
Done

Adaugați 3 sferturi din cantitatea totala de zahar pudra, sarea si semintele din interiorul batonului de vanilie.
Spumati la viteza mare, pana cand bezeaua devine lucioasa si sta pe tel.

3
Done

Adaugati restul de zahar pudra, colorantul alimentar pudra sau gel si mixati inca 2 minute.

4
Done

Turnati bezeaua pe foaie de copt folosind un sprit de 14 si coaceti timp de 2 ore la 85 de grade.

5
Done

Savurati cu placere!

Ana Consulea

Ana Consulea

Cookies fără gluten
previous
Cookies fără gluten
Tarta cu migdale și fructe
next
Tarta cu migdale si fructe
Cookies fără gluten
previous
Cookies fără gluten
Tarta cu migdale și fructe
next
Tarta cu migdale si fructe

Add Your Comment