Ingredients
-
Albus de ou 200 g (de la aprox. 6 oua)
-
Zahar pudra 400 g
-
Vanilie baton 1 bucata
-
Sare 1 praf
-
Colorant roz pudra sau gel
Directions
Bezele, bezele, cine nu le iubeste pe ele? Pe cat de mult ne plac bezelele, pe atat de teama ne este sa le preparam singuri, nu-i asa? Vreau sa va dovedesc, insa, ca nu aveti de ce sa fiti ingrijorati. Ba mai mult, in cele ce urmeaza va invat cum sa faceti bezele like a pro 😉
O sa imi incep pledoaria pentru bezele cu definitia unei bezele perfecte: crocanta la exterior si moale, dar coapta la interior. Musai aromata bine, exact asa cum le facem noi la Zexe Braserie. Cu cocos, vanilie, migdale, lamaie sau portocale, toate sortimentele noastre de bezele sunt adorate de oaspeti.
Bezelele sunt deserturi perfecte pentru a fi daruite jumatatii voastre, asa ca, odata ce v-am aratat cum sa le faceti, nu mai am nimic altceva de zis decat spor la treaba!
P. S. Nu uitati sa puneti si putina dragoste in bezelele voastre 🙂
Steps
1
Done
|
Spumati albusul la viteza medie, timp de 2 minute. |
2
Done
|
Adaugați 3 sferturi din cantitatea totala de zahar pudra, sarea si semintele din interiorul batonului de vanilie. |
3
Done
|
Adaugati restul de zahar pudra, colorantul alimentar pudra sau gel si mixati inca 2 minute. |
4
Done
|
Turnati bezeaua pe foaie de copt folosind un sprit de 14 si coaceti timp de 2 ore la 85 de grade. |
5
Done
|