Ingredients
-
Bezea
-
200 grame albus de ou
-
400 grame zahar pudra
-
Compotee din fructe de padure
-
500 grame fructe de padure
-
coaja de la 2 lime
-
100 grame zahar
-
Crema Sublime cu vanilie si grepfrut
-
1 litru crema lichida Sublime Elle&Vire
-
coaja de la 1 grepfrut
-
100 grame zahar pudra
-
colorant roz
Directions
O celebra balerina rusoaica, Anna Pavlova (1881-1931), a fost onorata de cofetarii de la antipozi cu un desert inspirat de tutu-ul purtat pe scena, dar si de gratia miscarilor sale. In prezent, Pavlova este un desert fabulos si nu foarte complicat. Pe vremuri, se pregatea in bucatariile regale, asa ca ce alt cadou (dulce) mai bun ati putea oferi de Valentine’s iubitorilor de deserturi?
Steps
1
Done
|
BezeaFaceti o bezea frantuzeasca din cele doua ingrediente. Cu un dui de 12 turnati cochillii pe spatele unei forme semisferice din silicon. Coaceti la 100 grade Celsius, timp de 60 de minute. Exteriorul trebuie sa fie tare, iar interiorul moale. Scoateti din forme si raciti. Bezeaua se poate depozita, timp de 3 zile, intr-un mediu uscat si ferit de lumina, intr-o cutie inchisa ermetic. |
2
Done
|
Compotee din fructe de padureFierbeti fructele de padure impreuna cu zaharul timp de 3 minute. La sfarsit adaugati coaja de lime. Raciti. Compotee-ul se depoziteaza fara probleme 4 zile la frigider, in cutie bine acoperita. |
3
Done
|
Crema Suiblime cu vanilie si grepfrutRăciţi smantana si vasul in care urmeaza sa bateti frisca Daca nu aveti crema Sublime, puteti folosi orice frisca lichida de minimum 35% grasime. |
4
Done
|
MontajUmpleti cochilia de bezea cu 50 de grame compotee. Cu un dui spritat, turnati crema Sublime. Presarati zmeura liofilizata si decorati cu zmeura proaspata. |
2 Comments Hide Comments
Buna
Multumim pentru reteta dar de unde putem procura Sublime Elle&Vire?
sau cu ce o putem inlocui Multumesc!
Buna, Adriana! O poti inlocui cu orice frisca lichida cu 35% grasime. Spor! Asteptam poze 🙂