Ingredients
-
200 g Untla temperatura camerei
-
150 g Zahar pudra
-
50 g Zahar brun
-
1 baton Vanilie
-
2 buc Oua
-
375 g Faina
-
5 g Praf de copt
-
1 g Sare
-
150 g Fructe uscatemerisoare, caise, goji, smochine etc.
Directions
Fructele uscate sunt numai bune pentru a fi adaugate in compozitia unor biscuiti. Veti obtine astfel o gustare de efect, numai buna pentru a pune ceva de rontait inaintea musafirilor.
foto: Marius Sabau
Steps
1
Done
|
Mixam impreuna untul, zaharul brun si zaharul pudra. Adaugam pe rand vanilia, cele doua oua, faina amestecata si cernuta impreuna cu praful de copt si sarea. Oprim mixerul, punem fructele uscate si amestecam cu o spatula. |
2
Done
|
Lasam la frigider 30 de minute, dupa care formam bilute de 17-20 g pe care le coacem la 180 grade Celsius, timp de 10-12 minute. Temperatura si timpul pot varia in functie de cuptorul vostru. Sunt gata atunci cand sunt aurii pe margine si moi la mijloc. |
5 Comments Hide Comments
mi se par usor de pregatit retetele tale.sigur o sa incerc multe dintre ele .abia te-am descoperit Ana.multumesc!
multumesc pt.retetele tale sigur o sa le probez.acum ca abia te-am descoperit.Deja m-ai provocat.multumesc.
Mai sunt destule retete in pregatire. Asta este doar inceputul 🙂
Se pot face si cu ciocolata termostabila?
Este potrivita rețeta pentru Cookies?
Buna! Da, pentru ambele intrebari.