1 0
Biscuiti cu fructe uscate

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

200 g Unt la temperatura camerei
150 g Zahar pudra
50 g Zahar brun
1 baton Vanilie
2 buc Oua
375 g Faina
5 g Praf de copt
1 g Sare
150 g Fructe uscate merisoare, caise, goji, smochine etc.

Biscuiti cu fructe uscate

O gustare simpla, dar de efect. Biscuiti pliiini de fructe uscate

  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Fructele uscate  sunt numai bune pentru a fi adaugate in compozitia unor biscuiti. Veti obtine astfel o gustare de efect, numai buna pentru a pune ceva de rontait inaintea musafirilor.

foto: Marius Sabau

Steps

1
Done

Mixam impreuna untul, zaharul brun si zaharul pudra. Adaugam pe rand vanilia, cele doua oua, faina amestecata si cernuta impreuna cu praful de copt si sarea. Oprim mixerul, punem fructele uscate si amestecam cu o spatula.

2
Done

Lasam la frigider 30 de minute, dupa care formam bilute de 17-20 g pe care le coacem la 180 grade Celsius, timp de 10-12 minute. Temperatura si timpul pot varia in functie de cuptorul vostru. Sunt gata atunci cand sunt aurii pe margine si moi la mijloc.

Claudiu Serban

previous
Prajitura fondanta cu ciocolata
next
Tarta cu pere si migdale
previous
Prajitura fondanta cu ciocolata
next
Tarta cu pere si migdale

3 Comments Hide Comments

mi se par usor de pregatit retetele tale.sigur o sa incerc multe dintre ele .abia te-am descoperit Ana.multumesc!

Add Your Comment