1 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

250 g Ciocolata neagra 66%
225 g Frisca lichida 25% grasime
5 g Scortisoara pudra
40 g Miere de salcam
50 g Unt
300 g Ciocolata neagra 66%
200 g Cacao pudra

Trufe cu scortisoara

Bomboane versatile si usor de facut

Bomboane versatile si usor de facut

  • Easy

Directions

 

Dintre toate dulciurile existente, preferatele mele sunt bomboanele. De ce? Pentru ca un lucru atat de mic iti poate spune atat de multe despre cofetarul care l-a creat.

foto: Marius Sabau

Steps

1
Done

Topiti ciocolata pe bain-marie sau la microunde. Fierbeti frisca impreuna cu mierea si scortisoara. Turnati acest amestec peste ciocolata topita si amestecati usor, din centru spre margine miscand castronul. Cand ganacheul atinge 24 grade Celsius, adaugati untul care este deja la temperatura camerei si blendati cu un blender de mana. Lasati la frigider cel putin 4 ore.

2
Done

Cand amestecul s-a racit, formam bile de 15 g pe care le dam prin ciocolata temperata (la 32 grade Celsius) si prin cacao.

Ana Consulea

Ana Consulea

previous
Tarta cu ciocolata si capsuni
next
Pricomigdale

Add Your Comment

X