1 0
Trufe cu scortisoara

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

250 g Ciocolata neagra 66%
225 g Frisca lichida 25% grasime
5 g Scortisoara pudra
40 g Miere de salcam
50 g Unt
300 g Ciocolata neagra 66%
200 g Cacao pudra

Trufe cu scortisoara

Bomboane versatile si usor de facut

Bomboane versatile si usor de facut

  • Easy

Ingredients

Directions

Share

 

Dintre toate dulciurile existente, preferatele mele sunt bomboanele. De ce? Pentru ca un lucru atat de mic iti poate spune atat de multe despre cofetarul care l-a creat.

foto: Marius Sabau

Steps

1
Done

Topiti ciocolata pe bain-marie sau la microunde. Fierbeti frisca impreuna cu mierea si scortisoara. Turnati acest amestec peste ciocolata topita si amestecati usor, din centru spre margine miscand castronul. Cand ganacheul atinge 24 grade Celsius, adaugati untul care este deja la temperatura camerei si blendati cu un blender de mana. Lasati la frigider cel putin 4 ore.

2
Done

Cand amestecul s-a racit, formam bile de 15 g pe care le dam prin ciocolata temperata (la 32 grade Celsius) si prin cacao.

Ana Consulea

Ana Consulea

previous
Tarta cu ciocolata si capsuni
next
Pricomigdale
previous
Tarta cu ciocolata si capsuni
next
Pricomigdale

2 Comments Hide Comments

Buna ! Foarte faine retetele, aseara am facut biscuiti cu fructe uscate – senzationali. As vrea sa fac aceste trufe insa am frisca 32% grasime. Trebuie sa schimb ceva in reteta ?

Add Your Comment