• Home
  • Articole
  • Iarna aceasta, iti aducem Craciunul (si) la birou!

Iarna aceasta, iti aducem Craciunul (si) la birou!

Petreceri corporate full service

Nu cred ca exista cofetar pe lumea aceasta care sa nu iubeasca sarbatoarea Craciunului. Este, poate, momentul lui de glorie cel mai mare. Toata creativitatea si maiestria pe care o dedica sutelor de cozonaci si torturi inseamna, de fapt, satisfactia de a fi parte din aceasta efervescenta care cuprinde Universul, pentru o luna. Atat pentru noi, cofetarii, cat si pentru restul oamenilor, Craciunul mai are o fata, nu la fel de stralucitoare. Alergatura, planuri peste planuri, vizite in zeci de magazine, in cautarea cadourilor perfecte, reuniuni de familie, petreceri la birou, furnizori, telefoane peste telefoane, intalniri, deadline-uri, aglomeratie…

Noroc ca, astazi, unele lucruri pot fi rezolvate mai usor 🙂 Cum ar fi sa vii la serviciu, ca in orice zi obisnuita, direct in aburi de ciocolata calda, bule de sampanie și aroma de cozonac? Impreuna cu Delicioasa Studio, un atelier de creatie de evenimente, care face niste lucruri extraordinare, va aducem atmosfera craciunoasa direct la munca. In fond, cine nu are vrea o portie dubla de Craciun?

Am gandit patru concepte delicioase de petreceri de Craciun full service, special create pentru companii. Cuvinte-cheie: cake baruri spectaculoase, Yammy Station (bucate savuroase), Hot Drinks Station (vin fiert sau ciocolata calda), Bubbly bar si decor de poveste. Noi ne ocupam de tot, voi trebuie sa veniti doar cu buna dispozitie. Daca va vine greu a crede, bunatatile din pozele de mai jos chiar sunt reale!

Joy to the world!

Atmosfera stralucitoare, cu dungi si motive grafice contemporane, minimalism in alb, negru si auriu.

joy-to-the-world

Winter Wonderland

Craciun rustic, cu scortioara, portocala si ciocolata de casa. Nu lipsesc brazii si oamenii din turta dulce.

ww

Atelierul lui Mos Craciun este plin de jucarii, spiridusi, acadele spiralate si coronate colorate. Si, bineinteles, nu lipseste Mosul.

atelierul-lui-mc

Let it snow!

Pentru un Craciun reusit, zapada e obligatorie! Asa ca am pregatit o poveste de iarna cu multi fulgi de nea, globuri argintii, brazi ninsi si reni albi.

let-it-snow

Hot Drinks Station

Ciocolata calda

cioco-calda

… sau vin fiert

vin-fiert

Bubbly Bar

Sarbatoarea nu e sarbatoare fara bule. Trufele stau bine alaturi de un pahar de sampanie.

bubbly-bar

Voi ce Craciun alegeti?

Daca vreti sa va aducem Craciunul la birou, ne gasiti la beatrice@delicioasastudio.com sau la 0755.779.944. Mai multe detalii aflati si aici: http://delicioasastudio.com/delicioasa-studio-your-full-service-christmas-party-boutique/.

Credit:

  • Styling: Delicioasa studio
  • Fotografii: Catalin Rucareanu si Marius Dragne
  • Prajituri & food: Ana Consulea
  • Decor floral: Raluca Balint

 

 

 

 

 

 

Ana Consulea

Ana Consulea

Add Your Comment