WeDine – 1000 And One

WeDine este un dining-club care adună formatori de opinie şi consumatori de experiențe neconvenționale – anonimi, prieteni şi străini, localnici şi călători, în jurul unei experienţe de dining şi networking. O dată pe lună, echipa din spatele WeDine construieşte un restaurant efemer care există doar pentru câteva ore. Într-o locaţie neconvenţională, care poate fi un teatru, un şantier, un magazin de lux sau o fabrică, o scenografie de fiecare dată diferită se ridică pentru a contura conceptul serii. Un bucătar de top semnează Meniul ediţiei, pe care îl şi pregăteşte, alături de echipa sa, într-un spectacol de live cooking în „kitchen lab”-ul WeDine.

Participarea la evenimentul organizat de WeDine, în 2017, alături de Rezza Munteanu și echipa lui, a fost o adevărată aventură. Mi-a plăcut sentimentul de efemeritate care învăluia totul: seara, experiența unei cine era trăită intens de 80 de persoane, iar dimineața nu mai era nici cea mai mică dovadă a prezenței lor. 

Întrucât conceptul cinei orchestrate de WeDine a fost Persia, a fost ocazia perfectă pentru a crea un desert cu fistic iranian, cel mai faimos și cel mai bun fistic din toată lumea: Coconut Cremmeux Dome on Cold Iranian Pistachio English Cream.

1000 And One

Rewriting in Contemporary Words a Persian Story of Flavours and Colours

“And so Scheherazade began.”

“My story is of such marvel that if it were written with a needle on the corner of an eye, it would yet serve as a lesson to those who seek wisdom.”

― Arabian Nights

Mai multe fotografii de la eveniment, aici:

Cristina Lica

Add Your Comment