Ambasador al României la Expo Milano 2015

Ana Consulea a reprezentat România, alături de cofetarul Mircea Banu, la Expo Milano 2015, la invitația Icam. Icam este o marcă de ciocolată profesională, cu rezonanță mondială, care s-a dezvoltat ca o afacere de familie în anii ’40 și a rămas în familia Agostoni până în prezent. Icam a pus în scenă în cadrul evenimentului de la Milano o adevărată incursiune în lumea ciocolatei – de la povestea boabelor de cacao, până la etapele de manufactură și toată tehnologia din spate.

Oaspeții internaționali au avut ocazia să guste un desert românesc revizitat de echipa Anei Consulea – George Enescu, pus în valoare de ciocolata Icam.

„Am avut șansa extraordinară să particip la Expo Milano, alături de un grup de clienți din România, la invitația Icam, unde am pus în scenă o demonstrație în centrul căreia s-a aflat desertul nostru românesc revizitat George Enescu. Apreciez Icam pentru că este o ciocolată produsă cu pasiune și cu grijă, aceleași valori care animă și afacerea pe care am dezvoltat-o. Mulțumim familiei Icam pentru suport, profesionalism și ospitalitate”, declara Ana Consulea jurnaliștilor internaționali prezenți la eveniment.

Cristina Lica

Add Your Comment