4 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

100 g Migdale macinate
100 g Nuci macinate
30 g Faina
300 g Zahar
180 g Albus de ou
10 picaturi Esenta de migdale
20 g Amaretto
50 g Zahar pudra

Pricomigdale

Biscuiți cu nuci si migdale

  • Easy

Directions

Pricomigdale, sau biscuiți deliciosi cu nuci si migdale. Dulciurile copilariei.

foto: Marius Sabau

Steps

1
Done

Punem pe foc migdalele, nuca, albusul, faina. Cand incep sa fiarba, amestecam continuu timp de 5-6 minute.

2
Done

Adaugam esenta de migdale si alcoolul. Punem la rece timp de 2 ore.

3
Done

Posam pe o tava cu foaie de copt, le pudram cu zahar pudra si dam la cuptor la 170 grade Celsius timp de 10 minute.
Temperatura si timpul pot varia in functie de cuptorul vostru.

Ana Consulea

Ana Consulea

previous
Trufe cu scortisoara
next
Prajitura fondanta cu ciocolata

10 Comments Hide Comments

Apreciez mult ca ne dezvalui retele tale si te felicit pentru tot ceea ce faci!
In descrierea retetei la primul pas spui ca trebuie amestecata si faina cu restul ingredientelor, insa pe lista de ingrediente nu o regasesc. Poti te rog sa ma lamuresti ?
Aproximativ cam cati biscuiti iasa din aceste cantitati ? Multumesc anticipat !

Add Your Comment

X