1 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

5 buc Oua
375 g Zahar
250 g Ciocolata 55%
310 g Unt topit
250 g Faina
250 g Nuci macinate

Prajitura fondanta cu ciocolata

Buna, foarte buna, cea mai buna!

Negresa plina de ciocolata

  • 20 min
  • Serves 15
  • Easy

Directions

Ia bucata de prajitura cu ciocolata in mana. Inchide ochii. Miroase-o! Caramel, nuci, iarna, ciocolata, bucataria mamei, unt, caldura, iubire. Musca! Moale, fondant, crocant, stele, dulce, extaz, onctuos.

foto: Marius Sabau

Steps

1
Done

Incalzim cuptorul la 160 grade Celsius.
Spumam ouale cu zaharul si adaugam pe rand, ciocolata topita, untul topit, faina si nucile macinate grosier.
Punem in forma dreptunghiulara sau rotunda si coacem 20 de minute.

Ana Consulea

Ana Consulea

previous
Pricomigdale
next
Biscuiti cu fructe uscate

3 Comments Hide Comments

Multumesc foarte mult Ana pentru timpul pe care ni-l aloci noua ,cititorilor tai si Respect pentru educatia primita.
Am facut-o intr-o tava 30/30 cm si mi-a placut foarte mult.

Add Your Comment

X