0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Bezea
200 grame albus de ou
400 grame zahar pudra
Compotee din fructe de padure
500 grame fructe de padure
coaja de la 2 lime
100 grame zahar
Crema Sublime cu vanilie si grepfrut
1 litru crema lichida Sublime Elle&Vire
coaja de la 1 grepfrut
100 grame zahar pudra
colorant roz

Pavlova individuala cu fructe de padure si grepfrut

O prajitura inspirata de gratia baletului

Un desert foarte iubit, pentru iubitorii de dulciuri din viata voastra

  • Serves 10
  • Medium

Directions

O celebra balerina rusoaica, Anna Pavlova (1881-1931), a fost onorata de cofetarii de la antipozi cu un desert inspirat de tutu-ul purtat pe scena, dar si de gratia miscarilor sale. In prezent, Pavlova este un desert fabulos si nu foarte complicat. Pe vremuri, se pregatea in bucatariile regale, asa ca ce alt cadou (dulce) mai bun ati putea oferi de Valentine’s iubitorilor de deserturi?

Steps

1
Done

Faceti o bezea frantuzeasca din cele doua ingrediente. Cu un dui de 12 turnati cochillii pe spatele unei forme semisferice din silicon. Coaceti la 100 grade Celsius, timp de 60 de minute. Exteriorul trebuie sa fie tare, iar interiorul moale. Scoateti din forme si raciti. Bezeaua se poate depozita, timp de 3 zile, intr-un mediu uscat si ferit de lumina, intr-o cutie inchisa ermetic.

2
Done

Fierbeti fructele de padure impreuna cu zaharul timp de 3 minute. La sfarsit adaugati coaja de lime. Raciti. Compotee-ul se depoziteaza fara probleme 4 zile la frigider, in cutie bine acoperita.

3
Done

Răciţi smantana si vasul in care urmeaza sa bateti frisca
Incepeti sa bateti frisca la viteza medie
Incorporati zaharul si bateti in continuare pana capata volum
Incorporati coaja de grepfrut.
Folositi imediat.

Daca nu aveti crema Sublime, puteti folosi orice frisca lichida de minimum 35% grasime.

4
Done

Umpleti cochilia de bezea cu 50 de grame compotee. Cu un dui spritat, turnati crema Sublime. Presarati zmeura liofilizata si decorati cu zmeura proaspata.

Ana Consulea

Ana Consulea

Fursecuri macarons
previous
Macarons de ciocolata

2 Comments Hide Comments

Add Your Comment

X