1 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

225 g Ciocolata neagra
115 g Unt
1/2 buc Baton vanilie
115 g Zahar
50 g Faina
30 g Cacao
2 g Sare
4 buc Oua

Moelleux au chocolat

O prajitura medie ca dificultate, care poate fi pregatita in mai putin de o ora.

Un sufleu de ciocolată, cu îngheţată de pădure şi fructe de sezon.

  • 50 min
  • Medium

Directions

Putine lucruri sunt mai pe gustul tuturor oamenilor decat ciocolata. Acesta este prajitura medie ca dificultate, care poate fi pregatita de orice persoana pasionata de dulciuri in mai putin de o ora.

Steps

1
Done

Se topesc la bain-marie ciocolata si untul.
Intre timp, cantarim intr-un bol zaharul, faina, cacaoa si sarea.

2
Done

Cand ciocolata si untul se topesc, adaugam batonul de vanilie curatat in prealabil (doar pasta din interiorul batonului) si mixam timp de un minut amestecul. Adaugam pe rand ouale, la viteza medie. Continuam prin a adauga treptat amestecul format din zahar, faina, cacao si sare. Mixam inca 5 minute la viteza mare.

3
Done

Cand amestecul este gata il punem la frigider 30 de minute, timp in care pregatim fructele si inghetata care vor insoti desertul.

4
Done

Punem amestecul in forme si coacem 10 minute la 190 grade.
Se serveste cald, cu inghetata de vanilie si fructe de sezon.

Ana Consulea

Ana Consulea

previous
Tarta cu ciocolata si zmeura
next
Tarta cu ciocolata si capsuni

Add Your Comment

X